لیست اختراعات رضا پناهي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1398/05/27
تاریخ ثبت: 1398/12/03
خلاصه اختراع:

با توجه به پيشرفت روز افزون دنيا و سوق مردم به سمت تنوع طلبي ، انسان هر روز سعي بر اين دارد كه جذابيتهاي خاصي براي خود و جذب مشتري و ايجاد تنوع شغلي ايجاد كند .بنابراين با توجه به اين موضوع قالب يخ در يخ مي تواند طرح بسيار خاص و منحصر بفرد براي يخ هاي مورد استفاده در هتل ها و رستوران ها و حتي منازل ايجاد كند. اين طرح شامل قالبهاي يخ در يخ مي باشد كه مي توان به وسيله اين قالبها طرح هاي سه بعدي و طعم ها ي مختلف داخل قالب هاي يخي خود ايجاد كرد . طرح هاي ايجاد شده توسط قالب هاي معمولي فقط روي يخ ها ايجاد مي شود ولي در قالب يخ در يخ طرح ها و لوگوها به صورت سه بعدي داخل يخ مي باشد،كه حتي مي توان براي هتل ها و رستوران ها و كافه ها يخ هايي با لوگوي خاص آن هتل يا رستوران توليد كرد، كه لوگو به صورت سه بعدي داخل يخ قرار گيرد، يا طعم خاصي داخل يخ ايجاد كرد.اين قالب طوري طراحي شده است كه در هر يك از يخدان هاي آن مي توان طرح و طعم متفاوتي ايجاد كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/19
مالک/مالکان: آقاي عليرضا پناهي
تاریخ ثبت: 1394/12/17
مخترع/مخترعان: عليرضا پناهي
خلاصه اختراع:

چراغ سيلندري توكار با لامپ (LED) ساخته شده از قطعات چفت شونده پلاكسي گلاس جهت ساخت قاب و قالبهاي چراغ وروشنايي از فلز و آلياژ هاي فلزي در سه نوع استفاده مي شود كه بدليل هزينه و سرمايه زياد مورد نياز و همچنين تعداد مراحل زياد ساخت قالب و صرف نيروي انساني زياد جهت ساخت قالب مقرون به صرفه نيست. در نتيجه با جايگزين كردن ورق هاي پلاكسي گلاس به جاي فلز و آلياژ هاي آن و استفاده از دستگاه ليزر به جاي ماشين آلات فلز كاري و ريخته گري سعي شده است تا حد زيادي مشكلات را مرتفع كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/09/06
تاریخ ثبت: 1396/06/26
خلاصه اختراع:

دستگاه انتقال دهنده ي نمونه هاي آزمايشگاهي از بخش نمونه گيري به بخش فني بصورت خودكار عمل مي نمايد كه زمينه ي فني آن در حوضه ي مهندسي پزشكي قرار دارد. در اين طرح با انتقال خودكار نمونه از هرگونه اختلال در كميت وكيفيت نمونه پيشگيري مي گردد. پس از قرار گيري نمونه ي گرفته شده توسط بيماران در جايگاه هاي خاصي كه در دستگاه تعبيه شده است قرار گرفته و با بسته شدن درب آن، سنسور سبب حركت خودكار ربات و انتقال نمونه به محل انجام آزمايش مي شود. سيستم فوق در هر آزمايشگاه در كنار ديوار به گونه اي نصب مي گردد كه كوتاه ترين فاصله را بين بخش نمونه گيري و انجام آزمايش طي نمايد و دور از دسترس بيماران باشد. نمونه ها پس از رسيدن به محل انجام آزمايش بصورت منظم در سيني هاي مخصوص در دسترس پرسنل فني قرار مي گيرند. در حال حاضر نمونه ها توسط بيماران در جايگاه خاصي كه در آزمايشگاه تعبيه شده است ، قرار داده مي شود. كه اينگونه عملكرد داراي مشكلاتي از قبيل عدم رعايت اصول ايمني ، احتمال جابه جايي نمونه ، احتمال ريخته و پاشيده شدن نمونه ، ايجاد بوي نا مطبوع در محيط ، به كار گيري پرسنل جهت انتقال نمونه و ... مي باشد. با استفاده از سيستم فوق و جا به جايي خودكار نمونه ها ، عملا مشكلات فوق مرتفع مي گردد و علاوه بر اينكه كيفيت و كميت نمونه حفظ مي گردد ، به دليل گزارش آزمايش قابل قبول به بيمار ، عملا از تكرار نمونه گيري به دليل اشتباهات فوق پيشگيري مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/06/31
تاریخ ثبت: 1397/03/07
خلاصه اختراع:

دستگاه انتقال و نگهداشت نمونه هاي آزمايشگاهي دستگاهي است در حوضه ي مهندسي پزشكي كه وظيفه ي آن انتقال نمونه از محل نمونه گيري(سرويس بهداشتي) به بخش فني آزمايشگاه (محل انجام آزمايش) و نگهداري از نمونه ها در فضايي خاص با تهويه مطبوع و در دماي يخچالي مي باشد. اين دستگاه از دو2 قسمت كلي تشكيل شده: 1- قسمت انتقال نمونه 2- قسمت نگهداشت نمونه بيمار پس از انجام فرآيند نمونه گيري نمونه ي خود را (نمونه ي ادرار و مدفوع) درون ربات قسمت اول دستگاه(قسمت انتقال نمونه) قرار مي دهد. پس از آن ربات به سمت قسمت دوم دستگاه (قسمت نگهداشت نمونه) حركت مي كند و نمونه را تحويل قسمت دوم دستگاه(قسمت نگهداشت نمونه) مي دهد.پس از فرآيند هاي مكانيكي نمونه در سيني هاي خاص قرار مي گيرد و در فضايي با سيستم تهويه مطبوع در دماي يخچالي نگهداري مي شود و زماني كه دستگاه از نمونه تكميل شود و سيستم هشدار نوري عمل كند اپراتور مي تواند اقدام به خارج ساختن نمونه ها كند.

تاریخ ثبت: 1397/07/09
خلاصه اختراع:

انتشار خواسته يا ناخواسته مواد پرتوزا در محيط، باعث آلودگي محيط زيست مي شود كه براي سلامتي انسان و محيط زيست خطرناك است. از جمله مواد پرتوزا مي توان به عناصر گسيلنده آلفا و گاما اشاره كرد. با توجه به آلفا گسيل بودن اين عناصر چنانچه مقدار كمي از آن ها وارد زنجيره غذايي و بدن شود بسيار خطرناك خواهد بود. همچنين با آشكارسازي و شناسايي نمونه هاي محيطي مي توان اطلاعات با ارزشي درباره فعاليت هاي هسته اي انجام شده بدست آورد. شناسايي اين عناصر مي تواند با استفاده از روش هاي شيميايي يا سوسوزن هاي مايع انجام شود. اين روش ها پرهزينه، وقت گير و غير قابل بازگشت مي باشند. با استفاده از آشكارساز فوزويچ مي توان بر اين مشكلات فائق آمد. تركيب دو سوسوزن مختلف كه به صورت اپتيكي با يك لامپ تكثيرگر فوتون جفت شده اند را آشكارساز فوزويچ مي نامند. در اين اختراع آشكارساز فوزويچ دولايه براي شناسايي، جداسازي و طيف نگاري ذرات آلفا و پرتوهاي گاما طراحي و ساخته شده است. اين آشكارساز متشكل از سوسوزن پلاستيك NE-102 و سوسوزن CsI(Tl) است. ضخامت بهينه اين سوسوزن ها با استفاده از بسته نرم افزاريGEANT4 براي سوسوزن پلاستيك و CsI(Tl) به ترتيب 50 ميكرومتر و 3 ميلي متر تعيين گرديد. براي قابل حمل و نقل سازي آشكار ساز منبع تغذيه اي با اندازه كوچك كه ورودي اش از رايانه تامين مي شود طراحي و ساخته شد. در اين اختراع جداسازي و طيف نگاري توسط روش هاي ديجيتال انجام گرفت. ديجيتال سازي پالس هاي آشكارساز، توسط نوسان نما ديجيتال صورت پذيرفت. پس از ديجيتال سازي و انتقال پالس ها به رايانه با استفاده از سه الگوريتم مختلف جداسازي و شناسايي پالس ها صورت گرفته و طيف ارتفاع پالس ذرات آلفا و پرتوهاي گاما در نمودار هاي جداگانه رسم مي شود و با آمدن پالس هاي بعدي طيف مربوطه به روز مي گردد. سه الگوريتم مذكور عبارتند از: جداسازي براساس زمان خيزش، جداسازي بر اساس زمان ثابت و شبكه عصبي مصنوعي. نسبت به ساير روش ها شبكه عصبي مصنوعي عملكرد بهتري دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/10/21
مالک/مالکان: آقای رضا پناهی
تاریخ ثبت: 1401/04/28
مخترع/مخترعان: رضا پناهی
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر به فرايند توليد پلي آلومينيم كلرايد با توزيع از پيش مشخص گونه هاي آلومينيم اشاره دارد. توزيع گونه هاي الومينيم در محصول توليدي تابع متغير هاي فرايند توليد نظير غلظت آلومينيم كل، ميزان قليائيت (نسبت هيدروكسيل به الومينيم) و دبي قليايي سازي است. ابتدا توزيع گونه هاي الومينيم در پلي الومينيم كلرايد نسبت به متغيرها تحت مدلسازي رياضي قرار مي گيرد. سپس با استفاده از مدل ها و داشتن مقادير متغير ها به ويژه براي دبي قليايي سازي در محدوده 0.2 تا 0.6 ميلي ليتر بر ساعت، ميزان قليائيت در محدوده 1.7 تا 2.5 و غلظت نهايي آلومينيوم در محدوده 7.18 تا 10.96 درصد آلومينيم اكسايد امكان پيش بيني درصد گونه هاي آلومينيم در محصول وجود دارد.

موارد یافت شده: 6